ΠΡΟΦΙΛ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


   Το Δικηγορικό μας γραφείο συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση του Δικηγόρου Βασίλειου Πολύδωρου με μαχόμενη δικηγορία από το 1975 καλύπτει όλους τους τομείς του Δικαίου, παρέχοντας πλήρη, άμεση, ποιοτική και εξειδικευμένη υποστήριξη.

Η εμπειρία και οι γνώσεις των στελεχών του Γραφείου μας, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε με πληρότητα και ταχύτητα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών μας. 

  Η εταιρεία μας είναι γραφείο επίλεκτων νομικών υπηρεσιών (boutique), κάθε πελάτης της εταιρείας μας έχει άμεση επαφή με τους δικηγόρους-εταίρους που έχουν εξαιρετική εμπειρία ανάλογη των μεγαλύτερων δικηγορικών γραφείων χωρίς τις παρεμβάσεις των ενδιάμεσων κατώτερων δικηγόρων μεταξύ του πελάτη και του εταίρου-δικηγόρου, γεγονός που μας προσδίδει αποτελεσματικότητα και ταχύτητα χωρίς τις συνακόλουθες υπερβολικές τιμές χρέωσης.     Όλοι οι συνεργάτες το γραφείου μας διαθέτουν άψογα διαπιστευτήρια, εξειδικευμένες γνώσεις, πλούτο εμπειρίας και αποτελούν μια ικανή ομάδα υποστήριξης για κάθε επιχειρηματία.  

   Το γραφείο μας ασχολείται με πληθώρα θεμάτων αστικού, εμπορικού, ποινικού, πτωχευτικού δικαίου και αστικού δικονομικού, με ειδίκευση στην υποστήριξη επιχειρήσεων, την είσπραξη απαιτήσεων και σε θέματα εκτελέσεως. Επιπλέον εξειδικευόμαστε στην ίδρυση εταιρειών στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Σκόπια.  
    Ειδικότερα ο νέος πτωχευτικός, ο εξωδικαστικός μηχανισμός, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τα κληρονομικά και τα διαζύγια απασχολούν περισσότερο τους πελάτες του γραφείου μας
   Παρέχουμε επίσης υπηρεσία Μεταφράσεων από και προς την Αγγλική, Ιταλική, Γερμανική, Ρωσική, Βουλγαρική και την Ρουμανική Γλώσσα. 
    Το Γραφείο μας που εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το 2004 πρόσφατα έλαβε και την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015 για Νομικές υπηρεσίες και Νομικές Συμβουλές στους τομείς Αστικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου ως απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
    Φέτος επεκτείναμε τους χώρους του γραφείου μας και το δίκτυο των συνεργατών μας, συνεργαζόμενοι με μία εκ των Big4, accounting firms προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες αξιόπιστες επιλογές 



Law Office Theodoros Nasioudis-Fotini Polydorou is based in Thessaloniki, Greece, in self owned premises since 2004.

Our Office continues the long-lasting family tradition of Lawyer Vasilios Polydorou since 1975 and covers all areas of Law, providing full, direct, qualitative and specialized support. We deal with a variety of issues of civil, commercial, criminal, bankruptcy

Our office is specialized i before the judicial and administrative authorities.

Our law firm recently obtained, the ISO 9001:2015 certification. For Law services, Legal Counceling and representation in court.  judicial and extra-judicial affairs support civil, commercial and criminal Law


update 11/11/2023
Print this post

Trending