Ιδρυση Εταιρείας στα Σκόπια


Το δικηγορικό μας γραφείο εξελίσσεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την σύσταση της εταιρίας σας στα Σκόπια. Οι συνεργάτες μας θα προετοιμάσουν και θα υποβάλλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ίδρυση της εταιρείας. Η ίδρυση της εταιρεία σας μπορεί να ολοκληρωθεί σε 5 εργάσιμες ημέρες.
Από πλευράς μας είναι δυνατή η διενέργεια όλων των αναγκαίων εργασιών με για τη σύσταση και καταχώριση της επιχείρησης σε νομική μορφη ΕΠΕ, καθώς και για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού κλπ
Το γραφειο μας θα μπορούσε να σας υποδείξει και το λογιστικό γραφείο με το οποίο εμείς συνεργαζόμαστε το οποίο επίσης είναι ελληνόφωνο.
Το ελάχιστο κεφάλαιο για ΕΠΕ είναι 5.000 Ευρώ. Η εταιρεία μπορεί να τα χρησιμοποιήσει  το κεφάλαιο αυτό για έξοδα μίσθωσης γραφείου, μισθοδοσία προσωπικού κ,λ.π.
Το κόστος σύστασης είναι  1.000 Ευρώ,
Το κόστος για τον  λογιστή που θα αναλάβει την τήρηση των βιβλίων είναι περίπου 50 Ευρώ.
Η Φορολογία  εαν ο τζίρος δεν ξεπεράσει τα 50.000 Ευρώ, είναι μηδενική. Από 50.000 εως 100.000 Ευρώ  υπάρχουν επιλογές (λεπτομερώς θα σας την εξηγήσει ο λογιστής). Αλλιώς γενικά ο φόρος ειναι 10%. Το ΦΠΑ ειναι 18%.

Print this post

Trending