Πως να εξηγήσεις στους πελάτες ότι δεν έχεις website;

Εάν απευθύνεσαι σε πελατολόγιο κάτω των 50 ετών, είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσεις την έλλειψη του  website, ή την έλλειψη συχνής παρακολούθησης του email και της ευκολίας του  scaner και pdf και να συνεχίζεις να επιμένεις να σου στείλουν τα έγγραφα ακόμα με fax.
Θα σε ρωτήσουν πήρες το email που σου έστειλα, θα στα στείλω αύριο με pdf, δεν πρέπει να δείξεις άγνοια. 
Η ραγδαία εισβολή της τεχνολογίας στην καθημερινότητα του δικηγόρου διαφοροποίησε αρκετές παραμέτρους  και κατά συνέπεια µη έχοντας άλλη επιλογή ο δικηγόρος πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδοµένα. 
Ο τεχνολογικός αναλφαβητισμός και ακόμα ειδικότερα ο ψηφιακός αναλφαβητισμός δεν συγχωρείται στους δικηγόρους, σε μια εποχή που η τεχνολογία τρέχει και εσύ πρέπει να την ακολουθείς
Οι λιγότερο εξοικειωμένοι µε την τεχνολογία δικηγόροι δεν μπορούν να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί, µε κάποιους που χειρίζονται άπταιστα τις νέες τεχνολογίες. πχ εύρεση νομολογίας , διαφήμιση, δικτύωσηκλπ. βλ. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να απλοποιήστε το επάγγελμα σας
Φαντάσου ότι κάποιος θέλει να βρει έναν εξειδικευμένο δικηγόρο στην περιοχή του, το πιο πιθανό είναι να τον αναζητήσει στο διαδίκτυο.
Αν έχεις website έχεις πολλές πιθανότητες να σε επιλέξει και μπορεί τελικά να γίνει ο καλύτερος σου πελάτης.
Αν δεν έχεις website, απλώς δεν θα σε βρει.
Ακόμα και να μην μπορείς να κατασκευάσεις μόνος σου την ιστοσελίδα σου στις δωρεάν πλατφόρμες πχ. simplesite κλπ, υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός που το website θα σου κοστίσει σχεδόν όσο θα κερδίσεις απο τον πρώτο πελάτη που θα σου έρθει απο αυτό.
Πολύ απλά αν κάποιος απο τους πελάτες σου δεν έχει μαζί του την κάρτα σου και δεν θυμάται την διεύθυνση σου και το τηλέφωνο σου και δεν το βρει με την αναζήτηση στο διαδίκτυο θα αναρωτηθεί γιατί δεν έχεις website και αν σε ρωτήσει πολύ απλά δεν θα έχεις απάντηση γι'αυτό.
Από προσωπική μου άποψη πάντως έχω να σας καταθέσω ότι η ιστοσελίδα μου απέδωσε πολύ περισσότερο απο το κόστος και απο τον χρόνο που επένδυσα σε αυτήν

Print this post

Trending