Αξιοποιήστε στο έπακρο την ιστοσελίδα σας

Αν θέλετε να μετατρέψετε τις τηλεφωνικές κλήσεις ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε ανάθεση υποθέσεων για τον δικηγορικό σας γραφείο, θα πρέπει να καταφέρετε να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερο για τον αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί σας,  και εσείς με τη συνέχεια θα πρέπει να του απαντήσετε, το συντομότερο δυνατό. 
Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση για να το πετύχετε αυτό απαιτεί περισσότερα από προσεκτικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Πρέπει να έχετε μια άμεση απάντηση σε όσους καλούν, ή στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή οι πελάτες συχνά επιλέγουν να προσλάβουν τον πρώτο δικηγόρο που συνομιλούν.

Για να το πετύχετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βασικά βήματα:

Βεβαιωθείτε ότι ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας μπορεί να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας εύκολα και γρήγορα. Ο αριθμός τηλεφώνου σας θα πρέπει να είναι στην κορυφή και στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι πολλές αναζητήσεις συμβαίνουν σε κινητές συσκευές. Τα περισσότερα smartphones επιτρέπουν στους χρήστες να καλέσουν απλά κάνοντας κλικ σε έναν αριθμό τηλεφώνου της ιστοσελίδας.  

Δημιουργείστε τρόπους  εύκολης επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός από τη λίστα των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια φόρμα επικοινωνίας Μια απλή φόρμα επικοινωνίας είναι  πιθανό να συμπληρωθεί από ένα δυνητικό πελάτη. Εάν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι γραμμένο με σαφήνεια και πληρότητα, θα ενεργήσει για να φιλτράρει τα ανεπιθύμητα σχόλια ή τις περιττές ερωτήσεις.  

Ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να στραφούν σε εσάς για τις απαντήσεις. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να ενθαρρύνει ρητά τους αναγνώστες να επικοινωνήσουν μαζί σας για τις απαντήσεις ή για βοήθεια. Αυτό μπορεί να γίνει αποτελεσματικά μέσω της "τυποποιημένου κειμένου", όπως:

"Για βοήθεια μετά από ένα ατύχημα αυτοκινήτων στην περιοχή της Αττικής, επικοινωνήστε με έναν  δικηγόρο εξειδικευμένο στα τροχαία ατυχήματα."
"Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη πτωχευτική διαδικασία, συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο  δικηγόρο πτώχευσης ."

Είναι σημαντικό να προσκαλείτε  πελάτες να στραφούν σε σας για τις απαντήσεις στα προβλήματά τους. Είναι εξίσου σημαντικό να τους απαντήσετε, το συντομότερο δυνατό.  Να θυμάστε: αν δεν πάρετε πίσω τον καλούντα γρήγορα, μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον άλλο, και μπορεί να χάσετε ένα πολύτιμο προβάδισμα. Ο γρήγορος χρόνους απόκρισης δείχνει και την απαραίτητη σοβαρότητα με την οποία κερδίζετε τον πελάτη.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ιστοσελίδα σας
Εάν ένας δυνητικός πελάτης έχει φτάσει στην ιστοσελίδα σας και το περιεχόμενό της έχει απαντήσει στις ερωτήσεις του, έχετε ολοκληρώσει το πιο δύσκολο κομμάτι του online marketing - αλλά τα επόμενα βήματα είναι επίσης απαραίτητα. Για να ολοκληρώσετε τη συμφωνία και να μετατρέψετε την κυκλοφορία Ιστού σε πελάτες, θα πρέπει να κάνετε  ό,τι μπορείτε ώστε να είναι εύκολο για τους αναγνώστες να συνδεθούν μαζί σας άμεσα. 
Print this post

Trending