Προσωπική εξυπηρέτηση με αμεσότητα και εμπιστοσύνη

    

Οι σημαντικές νομικές υποθέσεις απαιτούν εκπροσώπηση από δικηγόρους με άψογα διαπιστευτήρια, εξειδικευμένες γνώσεις, πλούτο  εμπειρίας και μια ικανή ομάδα υποστήριξης. Τα  μεγάλα δικηγορικά γραφεία μπορούν να έχουν αυτές τις ιδιότητες, αλλά με σοβαρούς συμβιβασμούς. Σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, οι εταίροι με τα εντυπωσιακά διαπιστευτήρια και την εμπειρία δεν είναι  διαθέσιμοι σε τακτική βάση ακόμη και στους μεγαλύτερους πελάτες τους και το πλεονάζον προσωπικό από κατώτερους δικηγόρους επιδεινώνει τις ήδη υψηλές χρεώσεις των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων. 
    Η εταιρεία μας είναι γραφείο επίλεκτων νομικών υπηρεσιών (boutique), οι Boutique δικηγορικές εταιρείες προσφέρουν μια ελκυστική εναλλακτική λύση. Μπορούν να διαθέτουν υψηλά προσόντα και έμπειρους δικηγόρους οι οποίοι επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση του πελάτη και την επαφή, με χαμηλότερες χρεώσεις. 
   Κάθε πελάτης της εταιρείας μας έχει άμεση επαφή με τους δικηγόρους-εταίρους που έχουν εξαιρετική εμπειρία ανάλογη των μεγαλύτερων δικηγορικών γραφείων  χωρίς τις παρεμβάσεις των ενδιάμεσων κατώτερων δικηγόρων μεταξύ του πελάτη και του εταίρου-δικηγόρου, γεγονός που μας προσδίδει αποτελεσματικότητα και ταχύτητα χωρίς τις συνακόλουθες υπερβολικές τιμές χρέωσης.
Print Friendly and PDF
Print this post

Trending