Γιατί οι Δικηγόροι χωρίζουν πιο συχνά...

Ξεκινώντας μια οικογένεια  μέσω του γάμου είναι (για τους περισσότερους) ο σίγουρος τρόπος για την ολοκλήρωση, την ευτυχία, τη σταθερότητα, την ανάπτυξη, την προσωπική ανάπτυξη, την επαγγελματική, οικονομική, μπλα μπλα μπλα.
Αλλά όχι για τους δικηγόρους. Ο δικηγόρος θα παντρευτεί μόνο για να αφήσει κάτι πίσω του ή για να μοιραστεί τα έξοδα με το σύντροφό τους ... . 
Αστεία ή πιο σοβαρά, οι δικηγόροι είναι πολύ απασχολημένοι άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο για προσωπική ζωή όπως το εννοούν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Ως εκ τούτου, χωρίζουν και πιο συχνά.

Πετυχημένη γυναίκα δικηγόρος
Εάν η γυναίκα δικηγόρος  έχει περισσότερους πελάτες  και προφανώς φέρνει περισσότερα χρήματα στο σπίτι, ο άντρας  νιώθει προσβεβλημένος και μειονεκτικά και θα προσπαθήσει να την χωρίσει.

Η επαγγελματική επιτυχία 
Όσο πιο επιτυχημένος ο δικηγόρος, περισσότερα δικαστήρια, περισσότερα χρήματα, λιγότερο διαθέσιμο χρόνο. Στο σπίτι μιλάνε μόνο για τα προβλήματα των πελατών, καταρτίζουν σχέδια για τις υποθέσεις τους,  έχουν επενδύσει σε ακίνητη περιουσία και όλα πάνε ομαλά.  Αργότερα ο μεσήλικας πετυχημένος δικηγόρος αναζητά την παρέα  μιας νεότερη γυναίκας και τελικά ζητά διαζύγιο.

Διαφορές απόψεων
Οι δικηγόροι είναι ικανοί να προχωρήσουν σε  διαζύγιο μόνο και μόνο για διαφορές απόψεων που σε άλλους ανθρώπους θα φαινόταν ασήμαντοι. Τέλος, οι δικηγόροι  θα επιλέξουν να τους εκπροσωπήσουν δικηγόροι διαζυγίου, και τα δικαστήρια θα είναι ατελείωτα. 

Οι Ποινικολόγοι
Οι ποινικολόγοι είναι όλοι ημέρα στο δικαστήριο το βράδυ στο γραφείο και το Σαββατοκύριακο στα αυτόφωρα ... Οι σύζυγοι δεν αντέχουν αυτούς τους ρυθμούς και συνήθως καταλήγουν σε διαζύγιο

Λιγότερο σεξ
Οι δικηγόροι είναι πολύ σεξουαλικά δραστήριοι άνθρωποι (σύμφωνα με τη μελέτη), οπότε αν δεν έχουν έναν σύντροφο που τους ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες, θα χωρίσουν.


μετάφραση και αναδημοσίευση απο http://www.avocatura.com/stire/15902/de-ce-divorteaza-avocatii-.html
Print this post

Trending