Καθορίστε τις προτεραιότητες για ένα πετυχημένο δικηγορικό γραφείο


Καθορίστε τις προτεραιότητες για μια ισορροπημένη ζωή και ένα πετυχημένο δικηγορικό γραφείο 

Πώς να καθορίσετε τις προτεραιότητες για μια ισορροπημένη ζωή και ένα πετυχημένο δικηγορικό γραφείο. Υπάρχει ένα πράγμα που όλοι οι συνάδελφοι δικηγόροι βιώνουν, ότι είναι όλοι πολύ απασχολημένοι. ( Τι κάνεις? Τρέχω....) 

Απασχολημένος με επαγγελματικά ραντεβού. Απασχολημένος με τις εκκρεμότητες στις δημόσιες υπηρεσίες. Απασχολημένος με το γράψιμο. Απασχολημένος, απασχολημένος, απασχολημένος!

Συνήθως στο τέλος του δικαστικού έτους που έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο σας  προβληματίζεστε σχετικά με τον προσωπικό σας χρόνο και το επάγγελμα σας. Και τότε μάλλον παίρνετε μία απόφαση ότι το επόμενο δικαστικό έτος θα είναι «διαφορετικό» - θα αφιερώσετε πραγματικά  το χρόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τη ζωή και την οικογένεια σας.

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει σπάνια. Αυτό γίνεται συνήθως επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουν πώς να δώσουν προτεραιότητα στα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πού να δώσετε προτεραιότητα ώστε να απολαύσετε μια ισορροπημένη ζωή και ένα πετυχημένο δικηγορικό γραφείο, αρχίζοντας με τις δραστηριότητες που προσφέρουν την υψηλότερη απόδοση της επένδυσης του χρόνου σας:

Το πρώτο, είναι να μην χάνετε το ένα πράγμα που είναι πιο σημαντικό για εσάς προσωπικά. Ίσως είναι το πρωινό με τα παιδιά σας. Ίσως είναι να αρχίσετε να γράφετε αυτό το βιβλίο που πάντα θέλατε να γράψετε. Αν δεν κάνετε το μόνο πράγμα που είναι πιο σημαντικό για εσάς, θα περάσουν τα χρόνια και θα το μετανιώσετε.

Στη συνέχεια, κάντε το ένα πράγμα που είναι πιο σημαντικό για το επάγγελμα σας. Αυτό δεν είναι η απάντηση των emails. Επιλέξτε κάτι που θα αυξήσει τα έσοδα - και αυτό είναι συνήθως το μάρκετινγκ ή η κοινωνική δικτύωση. Προσελκύστε  νέους πελάτες . 

Στη συνέχεια, κάντε το ένα πράγμα που είναι πιο σημαντικό για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της επιχείρησής σας. Προετοιμάστε τις υποθέσεις. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες. Αρχειοθετείστε τους φακέλους.  Εξυπηρετήστε τους πελάτες όπως τους αξίζει να εξυπηρετούνται.

Στη συνέχεια, κάντε το ένα πράγμα που είναι πιο σημαντικό για τις τρέχουσες δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει την απάντηση των emails. Επικοινωνήστε με τους πελάτες και ενημερώστε τους για την πορεία της υπόθεσης τους, τιμολογήστε τους πελάτες, οργανώστε τις εργασίες σας για τις τρέχουσες δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

Στη συνέχεια, κάντε αυτή την αγγαρεία που περιμένει καιρό- είναι μια υποχρέωση που πρέπει να γίνει, αλλά δεν είναι απαραίτητα κρίσιμη για την επιχείρησή σας. Αν κάνετε μια δέσμευση, θα πρέπει να την τηρήσετε. Δεν θέλετε να δώσετε την εντύπωση ενός αναξιόπιστου ατόμου.


Τέλος, ζήστε τη ζωή σας. Εργάζεστε για να μπορείτε να εργαστείτε περισσότερο, ή για να έχετε μια καλύτερη ζωή; Κανείς στο νεκροκρέβατό δεν ευχήθηκε ποτέ για περισσότερα χρήματα, αλλά για περισσότερο χρόνο. Αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, χάνετε το νόημα (συν πολλά περισσότερα).
Print this post

Trending