Συνεργάτες



Πέτρος Σίμος


  • Γεννήθηκε το 1980 στη Δράμα και αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Essex, UK (2002-2003) στον τομέα της Νομικής Πληροφορικής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (LLM in Information Technology, Media and E-Commerce)
  • Μάστερ στο Nottingham University Business School, την περίοδο 2003-2004, λαμβάνοντας το MSc in International Business.
  • Από το 2006 ασχολείται επαγγελματικά με τον τομέα της οικονομικής συμβουλής, αρχικά ως ασφαλιστικός διαμεσολαβούντας κι επενδυτικός σύμβουλος, ανεξάρτητος  αλλά και ως χρηματοοικονομικός και φορολογικός σύμβουλος 
  • Κατέχει  επαγγελματικές πιστοποιήσεις στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην λήψη και διαβίβαση εντολών σε κινητές αξίες και σε παράγωγα προϊόντα (πιστοποιητικά Α1 και Α2). Founder of https://financialadvisor.gr/


Πέτρος Γιώβης 
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2008 έως σήμερα
Πήγαινε στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαϊδας
Έτος αποφοίτησης: 2000
Τόπος διαμονής: Θεσσαλονίκη
Τόπος καταγωγής: Πτολεμαίδα
Επαγγελματική εμπειρία: Μεταφράσεις και Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών
Γλώσσες:Ρουμανικά, Αγγλικά, Ρωσικά
Η/Υ Πιστοποιητικό (ECDL)

Γεώργιος Κεχαγιάς

Δικηγόρος από το 2003 έως σήμερα
Τόπος διαμονής: Θεσσαλονίκη
Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη
Επαγγελματική εμπειρία: Διαρκής και ενεργή συμμετοχή, για πάνω από 13 χρόνια, με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο και τις δημόσιες συμβάσεις. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστηριακό επίπεδο.
Γλώσσες:Γερμανικά, Αγγλικά


Κωνσταντίνος Τζίτζικας

Δικηγόρος Θεσσαλονικης από το 2002 έως σήμερα
Τόπος διαμονής: Θεσσαλονίκη
Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη
Επαγγελματική εμπειρία: Διαρκής και ενεργή συμμετοχή, για πάνω από 13 χρόνια, με ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο και στα θέματα αλλοδαπών και μετανάστευσης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστηριακό επίπεδο.
ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά, Βουλγαρικά
Τηλ.Επικοινωνίας 6974040484


Δάφνη Μπ.
Δικηγόρος από το 2000 έως σήμερα
Τόπος διαμονής: Θεσσαλονίκη
Τόπος καταγωγής: Κατερίνη
Επαγγελματική εμπειρία: Διαρκής και ενεργή συμμετοχή, για πάνω από 15 χρόνια, με ειδίκευση στο Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο, με ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες, ανέβηκε τη σκάλα της επιτυχίας με υπερωρίες για την οικοδόμηση σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και κερδίζοντας αρκετές σοβαρές περιπτώσεις για λογαριασμό τους (εταιρικά, τραπεζικά, ποινικά, ακινήτων και κατασκευών, ασφάλιση, πνευματικής ιδιοκτησίας, κλπ).
ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά, Σέρβικα



Σοφία Αμαν.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματά Διοίκησης Ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή στη Θεσσαλονίκη από το 1998 σταθερά και μέχρι σήμερα, κατέχει πτυχίο Α τάξης λογιστή Φοροτέχνη. Έχει πιστοποιηθεί Στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα από το Σώμα Ελεγκτών του Ηνωμένου Βασιλείου "Accosiation of International Accountants", κατέχει πιστοποίηση στη σύνταξη κτηματολογίων και είναι ενταγμένη στο μητρώο αξιολογητών για τα προγράμματα ΕΣΠΑ του ΕΦΕΑΠΑΕ. Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης

'Ολγα Τ.

Ασκούμενη Δικηγόρος
Σπουδές Φιλολογία ΑΠΘ, Μεταπτυχιακό στη Φιλολογία
Νομική ΑΠΘ
Πρακτική άσκηση στο Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης,
ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά,


Print this post

Trending