ΠΡΟΦΙΛ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

δικηγορος θεσσαλονικη


    Το Δικηγορικό μας γραφείο συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση του Δικηγόρου Βασίλειου Πολύδωρου με μαχόμενη δικηγορία από το 1975 καλύπτει όλους τους τομείς του Δικαίου, παρέχοντας πλήρη, άμεση, ποιοτική και εξειδικευμένη υποστήριξη.

Η εμπειρία και οι γνώσεις των στελεχών του Γραφείου μας, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε με πληρότητα και ταχύτητα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών μας. 

  Η εταιρεία μας είναι γραφείο επίλεκτων νομικών υπηρεσιών (boutique), κάθε πελάτης της εταιρείας μας έχει άμεση επαφή με τους δικηγόρους-εταίρους που έχουν εξαιρετική εμπειρία ανάλογη των μεγαλύτερων δικηγορικών γραφείων χωρίς τις παρεμβάσεις των ενδιάμεσων κατώτερων δικηγόρων μεταξύ του πελάτη και του εταίρου-δικηγόρου, γεγονός που μας προσδίδει αποτελεσματικότητα και ταχύτητα χωρίς τις συνακόλουθες υπερβολικές τιμές χρέωσης. Όλοι οι συνεργάτες το γραφείου μας διαθέτουν άψογα διαπιστευτήρια, εξειδικευμένες γνώσεις, πλούτο εμπειρίας και αποτελούν μια ικανή ομάδα υποστήριξης για κάθε επιχειρηματία.  

   Το γραφείο μας ασχολείται με πληθώρα θεμάτων αστικού, εμπορικού, ποινικού, πτωχευτικού δικαίου και αστικού δικονομικού, με ειδίκευση στην υποστήριξη επιχειρήσεων, την είσπραξη απαιτήσεων και σε θέματα εκτελέσεως. Επιπλέον εξειδικευόμαστε στην ίδρυση εταιρειών στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Σκόπια.  
    Ειδικότερα ο εξωδικαστικός μηχανισμός, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (κόκκινα δάνεια), τα κληρονομικά και τα διαζύγια απασχολούν περισσότερο τους πελάτες του γραφείου μας
   Παρέχουμε επίσης υπηρεσία Μεταφράσεων από και προς την Αγγλική, Ιταλική, Γερμανική, Ρωσική, Βουλγαρική και την Ρουμανική Γλώσσα. 
    Το Γραφείο μας που εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το 2004 πρόσφατα έλαβε και την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015 για Νομικές υπηρεσίες και Νομικές Συμβουλές στους τομείς Αστικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου ως απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
    Φέτος επεκτείναμε τους χώρους του γραφείου μας και το δίκτυο των συνεργατών μας, συνεργαζόμενοι με μία εκ των Big4, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες αξιόπιστες επιλογές 


update 18/08/2020
Print Friendly and PDF

facebook

Trending